WWW.ROSG.RO

Grup de Studiu in Ortodontie
Incepând cu 18 Mai 2003 am lansat acest site!
Principala modalitate de comunicare este Forum-ul ROSG !
 

1. Scopul ?
Studiul si schimbul de informatii intre oamenii interesati de lumea fascinanta a ortodontiei intr-o atmosfera de convivialitate si prietenie!

2. Cine poate fi membru?
Grupul este conceput in mod special pentru medicii rezidenti/specialisti/primari ortodonti!

3. Ce trebuie sa fac pentru a fi membru?
Pasul 1. Iti vei creea un cont pe forum! (In dreapta sus gasesti <<Inregistrare>> N.B. Completeaza cu atentie campul: Locatie)
Pasul 2. Scrie o cerere pe forum care sa cuprinda (nume, prenume, orasul unde practicati, locul si anul in care ai terminat specializarea) Te rugam sa nu faci cererea daca nu te incadrezi in raspunsul 2.
Pasul 3.
Mai ai nevoie de recomandarea unui membru activ al ROSG! (Roaga-l sa raspunda la cerere pe care ai facut-o si sa "voteze" pentru tine)
Pasul 4. Raspunsul la cererea dumneavoastra il veti primi pe forum!

4. Despre ce pot sa vorbesc?
ORICE legat de subiect. Sa nu ai retineri sa intrebi lucruri care ar putea fi de baza sau prea avansate! Va exista cineva capabil sa dicute cu tine.

5. Reguli?
Scopul acestui forum fiind ameliorarea pregatirii ortodontice, este necesar ca fiecare dintre cei inscrisi sa participe ACTIV la el.
Regula 1. Viziteaza forum-ul cel putin o data la 3 luni!
Regula 2. Scrie
un mesaj sau dechide un nou subiect de discutie cel putin o data la 6 luni.
Celor care nu se conformeaza acestor reguli li se va dezactiva contul, iar daca dupa o perioada de inca 3 luni nu au cerut REACTIVAREA contului vor fi exclusi.

Powered by
Powered by phpBB2


Romanian Ortho Study Group
© 2003